FlatOut Days 2020 – Nov datum in predogled batin!

FlatOut Days 2020 – Nov datum in predogled batin!

Se tudi ti sprašuješ, če si je BATT ekipa že z logotipom FlatOut days sama začrtala Kočevje kot njihov naslednji, največji in najboljši peskovnik? Ne?

No, jaz mislim, da ja. Ker ekipa vztrajno sili med faking medvede in samo čakam dan, ko bo Perše poslal sliko iz bagerja z medvedjo kožo na hrbtu, Revenant style!

Pred bombončki, pa najprej najpomembnejša informacija. Zaradi trenutne situacije z netopirjo gripo se bo FOD 2020 prestavil na nov datum (vzami telefon in piši v koledar, 3-4 zdaj): 13. – 16. Avgust 2020, kar pomeni, da je še več časa za izgradnjo ne samo velike linije za proje ampak tudi ostalih planiranih linij, za nas, navadne smrtnike.

Flat Out Days velika linija pa je že dobila epske razsežnosti, s štartom med medvedjimi brlogi in koncem z močnim izlivom riderjev čez cesto, na najbolj odprti točki Mtb trail centra Kočevje. Spodnji jumpi so strateško postavljeni tako, da ima publika najlepši razgled nad dogajanjem tudi iz toplega objema šanka s hladnim pivom.

Ker je pa to event od riderjev za riderje, je velika linija razpeljana visoko v gozd in ni samo serija velikih kickerjev ampak je dolga in tekoča z blažjim začetkom ter divjim koncem.

Za delček sekunde boš tudi ti, navadni smrtnik, občutil hype velike linije, saj sta na štartu združeni velika in malenkost manjša linija, po kateri se bomo za časa FOD lahko tudi vsi ostali furali, proji se bodo pa odcepili in začeli pridobivati hitrost za prvi desni batina transfer, mi pa nadaljevali po začrtani jump liniji.

Lokalna ekipa trail builderjev in BATTovci že več kot en mesec pridno kopljejo, včerajšnji dež jepa  super, saj se praha ne da šejpati. Uredili so že dirt linijo, single linije in seveda šanke na travniku, da bo pivo vedno pri roki.

Kako pa vse to izgleda, si poglej v videu iz terena, kjer ti bo gazda Jan Perše razložil še več! 

Pa ne pozabi na nov datum!

13. – 16. AVGUST 2020

Se slišimo/vidimo v kratkem!

BB

No Comments

Post A Comment